avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua mama mea a făcut un contract de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua mama mea a făcut un contract de întreținere cu părinți ...

Buna ziua mama mea a făcut un contract de întreținere cu părinți iei dar la adăugat și pe concubinul iei în contract acesta a decedat înaintea părinților mamei mele
Ce șanse are mama mea acuma după ce ambii părinți sunt decedați sa devină proprietara unica concubinul iei a decedat acum 22 de ani și nimeni nu a deschis vreo succesiune mama deține certificatul lui de deces

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in cazul unei succesiuni aproape succesive, decesul ... Bianca_Livia Bianca_Livia Buna ziua, in cazul unei succesiuni aproape succesive, decesul fiului, decesul mamei, fiul necasatorit si fara copii, mama divortata de tatal fiului de multi ... (vezi toată discuția)
Cum aduc la zi un contract de vanzare-cumparare din care 3 semnatari au decedat in urma cu peste 4 ani? luciani_2006 luciani_2006 Buna ziua. In urma cu 15-20 de ani, Vasile si Maria (bunicii mei) au facut un act de vanzare-cumparare catre Petre si Ioana (parintii mei). In acel act se ... (vezi toată discuția)
Succesiune georgeconstantin georgeconstantin Buna ziua, Suntem doi frati,eu si o sora.Ambii parinti au decedat.Mostenim de la cei doi parinti o casa la tara si pamant arabil extravilan.Eu ,baiatul,am ... (vezi toată discuția)