Bună seara! Am nevoie de ajutor vă rog în următoarea speță:
Persoana A avea o mașină a cărei era proprietar și în data de 10.07.2025 a vândut mașina persoanei B printr un contract de vânzare cumpărare. Persoana B a obținut fiscalul de la persoana A și a trecut mașina la primărie pe numele său dar nu s a mai dus și la DRPCIV să schimbe certificatul de înmatriculare și cartea de identitate a vehiculului pe numele său . În data de 04.09 eu am cumpărat mașina de la persoana B, am făcut contract de vânzare- cumpărare și mi a dat și fiscalul. Întrebarea este, pot mai departe să merg la DRPCIV să transcriu mașina pe numele meu chiar dacă în certiticatul de înmatriculare și in cartea de identitate a vehiculului este trecută persoana A, deci nu cel care mi a vândut mie mașina ci proprietarul inițial.
Menționez ca dețin și contractul în format original dintre persoanele A și B și dovada ca persoana B a trecut mașina la primărie pe numele său .
Vă mulțumesc !
Inscriere masina
RacerX
Salut,
Vreau si eu sa inscriu masina pe numele meu si as vrea sa mi se spuna si mie exact ce anume sa fac daca stie careva.
Problema este ca proprietarul ... (vezi toată discuția)
Fiscalul auto
Cristian radu1
Am vandut masina,am facut contract de v-c si a ramas ca in zilele urmatoare sa ii trimit fiscalul(eu sunt din Bz si masina s.a vandut in Arges).Toate cele 5 ... (vezi toată discuția)