avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... La data nasterii copilului, CIM a incetat, insa am ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

La data nasterii copilului, CIM a incetat, insa am indeplinit conditiile ...

Buna ziua,
Am o situatie mai deosebita si nu stiu unde sa mai caut raspunsul.
Este in felul urmator: la data nasterii copilului, CIM a incetat, insa am indeplinit conditiile necesare pt a beneficia de concediu + indemnizatie.
Din oug 111 eu am inteles ca acesti 2 ani cat am fost in CCC se considera vechime in munca, insa angajatorul actual nu considera la fel si nu doreste sa faca nimic in sensul acesta (eu as trece la urmatoarea gradatie cu cei 2 ani de CCC).
Cum este corect? Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Acordarea indemnizatiei crestere copil crsulici crsulici Buna ziua, Sunt in concediu de crestere copil pana la 1 august 2016 si sunt din nou insarcinata in 2 luni.Vreau sa imi dau demisia de la actualul loc de ... (vezi toată discuția)
Concediu femei insarcinate cu contract pe perioada determinata danaturcu danaturcu buna, sunt angazata pana in data de 18.05.2015,iar eu intru in concediu pe data de 4.05.2015,pot beneficia de cei 2 ani de concediu? Dava da ce trebuie sa fac ... (vezi toată discuția)
Contract de munca ptr pensionar cata8 cata8 Am primit decizia de pensionare de limita de varsta a unui salariat. Inainte de a lucra la noi el si-a depus dosarul de pensionare . Acum am primit-o si eu. ... (vezi toată discuția)