avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am vârstă de 34 de ani și sunt bolnav de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am vârstă de 34 de ani și sunt bolnav de schizofrenie ...

Buna ziua,am vârstă de 34 de ani și sunt bolnav de schizofrenie grad grav handicap.pot beneficia de pensie de invadilitate?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 12:40, 11 Septembrie 2025
Trebuie sa depuneti dosar (diagnostic, tratament, fisa medicala, internari, etc.) la comisia medicala din cadrul CJP, singura in masura, sa va incadreze pentru pensie de invaliditate.
Pentru a fi încadrat într-un grad de invalitate trebuie să aveți realizat un mic stagiu de cotizare contributiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schizofrenia radu violeta radu violeta Am gr 2 de invadilitate de munca mi sa agravat boala nu corespunde bine corpu la medicamente credeti ca pot beneficia de gr 1 grav.perduta in totalitate asa am ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate/handicap schizofrenie mcr100 mcr100 Buna ziua, Intrucat sunt bolnav de schizofrenie de la varsta de 26 de ani, acum avand 33 de ani doresc sa va adresez trei intrebari: 1. Pentru pensia de ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate dobrogeanu dobrogeanu am o intrebare daca sunteti amabil.am 34 de ani si de la 25 m-am imbolnavit de schizofrenie.de la 19 la 24 de ani am terminat facultatea toti anii dar fara ... (vezi toată discuția)