Fost polițist încadrat din sursă externă, am ales să-mi dau demisia din Minister deoarece am fost constrâns de situația medicală gravă a copilului de 3 ani. Am "prins" locul de muncă la aproximativ 2 ore distanță de domiciliu. Pierzând foarte mult timp și bani pe navetă, nemaiputând să mă deplasez cu propriul copil la terapiile de care are nevoie, am vorbit la IPJ de care apartineam (nu doream sa schimb IPJ,doar localitatea) , in vederea mutarii la un post mai apropriat de casa, pentru a ma putea deplasa la terapiile zilnice de care copilul avea nevoie, insa raspunsul a fost ferm: legea scrie ca minim 2 ani de zile esti legat de acel post, fiind incadrat din sursa externa. Deci practic, am fost nevoit sa aleg in a continua munca in acel loc sau a renunta ,pentru a ma putea ocupa de copil cum trebuie, evident am ales copilul si am renuntat la tot visul si strădania de a ajunge politist. După aproximativ o saptamana de la demisie, am aflat ca un coleg incadrat odata cu mine a fost mutat , la un alt IPJ. Stau si ma intreb , oare nu am fost discriminat? Pentru colegul meu legea nu mai este valabila? Pentru mine care nu am vrut sa schimb IPJ, am vrut doar putin mai aproape de casa , avand in vedere ca nu era un "moft" , ci o necesitate absolută și de inteles, a intervenit legea 360 din 2002, art 21 alin 11. Pur si simplu, nu mai pot sa imi revin , cum pentru unul s a putut si pentru altul nu. Am vreo sansa sa castig in instanta pentru discriminare ? Ce pot face?