avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... atribuții de șef serviciu fără plată ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

atribuții de șef serviciu fără plată corespunzătoare

Bună ziua,

Lucrez la un spital public ca referent de specialitate. Recent am primit o decizie de numire ca „coordonator Serviciu Administrativ” pentru 3 luni, până la ocuparea postului prin concurs.

În decizie scrie că preiau atribuțiile șefului serviciului administrativ: coordonare personal, SSM/PSI, bloc alimentar, achiziții, etc. Totuși, titulatura folosită este «coordonator», nu «șef serviciu».

Întrebarea mea este: am dreptul la o diferență salarială sau la o indemnizație de conducere pentru această perioadă, având în vedere că exercit atribuții de șef serviciu, chiar dacă decizia mă numește doar coordonator?

Vă rog să îmi spuneți dacă pot cere aceste drepturi pe baza Codului muncii și a Legii 153/2017 (art. 38 alin. 10) și ce pași pot face pentru a le obține.”
Mulțumesc.
Ultima modificare: Joi, 11 Septembrie 2025
AlinaCorina, utilizator

Alte discuții în legătură

Am studii superioare si sunt platita pe studii medii (contabil). ... croberta croberta Am studii superioare si sunt platita pe studii medii (contabil). Pt ca, contabilul sef se va pensiona,, pana la ocuparea postului, ordonatorul de credite imi ... (vezi toată discuția)
Coordonator compartiment spital dimiservices dimiservices Sunt medic ATI si la spitalul unde lucrez am fost numit de Manager drept coordonator comp.ATI,Bloc Operator si Unitate transfuzii.Aceasta inseamna multa ... (vezi toată discuția)
Cumul de functii naomy_naili naomy_naili sunt angajata a unui serviciu bugetar in functia de referent SSM. de curand am absolvit si cursul de PSI, am primit si decizie de numire in functia de cadru ... (vezi toată discuția)