Buna ziua, as avea nevoie de cateva lamuriri. Am un proiect de constructie casa ( mediul rural) realizat in 2011, pentru care am obtinut la acea vreme si autorizatie de constructie. Am realizat atunci fundatia dupa care constructia a fost intrerupta. Arhitectul care a semnat proiectul a decedat, iar proiectul a fost actualizat ( practic copiat, dar cu noi semnaturi si deviz actualizat) in 2021. In 2022 a fost realizat un cadastru nou, prin dezlipirea terenului intravilan de cel extravilan; ca urmare, unele informatii ( ex nr carte funciara in planul de amplasament din proiect) s-au modificat, dar aceste modificari nu se regasesc in proiectul (tehnic) de constructie. Intrebare: in acest caz proiectul tehnic trebuie actualizat? Daca da, cine ar face modificarile - un arhitect sau cineva de la cadastru? In afara de aspecte care tin de actualizarea cadastrului, ar mai trebui actualizat si altceva din proiect / memoriile tehnice, de specialitate, planul constructiei etc raman valabile? Multumesc anticipat.