avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Buna ziua, as avea nevoie de cateva lamuriri. Am un ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Buna ziua, as avea nevoie de cateva lamuriri. Am un proiect de ...

Buna ziua, as avea nevoie de cateva lamuriri. Am un proiect de constructie casa ( mediul rural) realizat in 2011, pentru care am obtinut la acea vreme si autorizatie de constructie. Am realizat atunci fundatia dupa care constructia a fost intrerupta. Arhitectul care a semnat proiectul a decedat, iar proiectul a fost actualizat ( practic copiat, dar cu noi semnaturi si deviz actualizat) in 2021. In 2022 a fost realizat un cadastru nou, prin dezlipirea terenului intravilan de cel extravilan; ca urmare, unele informatii ( ex nr carte funciara in planul de amplasament din proiect) s-au modificat, dar aceste modificari nu se regasesc in proiectul (tehnic) de constructie. Intrebare: in acest caz proiectul tehnic trebuie actualizat? Daca da, cine ar face modificarile - un arhitect sau cineva de la cadastru? In afara de aspecte care tin de actualizarea cadastrului, ar mai trebui actualizat si altceva din proiect / memoriile tehnice, de specialitate, planul constructiei etc raman valabile? Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Scoaterea unui teren din circuitul agricol ContSters57637 ContSters57637 Stie cineva cat dureaza scoaterea unui teren din circuitul agricol si care sunt pasii de urmat? Multumesc anticipat si astept cu interes un raspuns de la voi. (vezi toată discuția)
Scoatere teren din circuitul agricol miroanad miroanad Buna ziua Am un teren in Domnesti pe care doresc sa construiesc. Este intravilan dar agricol. Care sunt pasii si actele necesare pentru a-l scoate din ... (vezi toată discuția)
Acte pentru casa construita fara autorizatie - cum o inregistres, pentru a putea face cadastru si intabulare pentru a vinde imobilul? atuxela atuxela Salut, In 1990 am cumparat un teren cu casa batraneasca 3 camere, specificanduse in actul de vanzare cum ca cladirea nu a fost contruita cu autorizatie. ... (vezi toată discuția)