Buna seara, Cum pot proceda in urmatoarea situatie evitand a face RCA masinii . Dupa decesul tatalui am facut succesiunea pentru o masina DACIA din anul 2000, specific masina este nefunctioanala de mai bine de 15 ani, dar este intreaga. Acesta masina serveste pentru ocuparea unui loc de parcare pe domeniu privat, insa este inscrisa la taxe si impozite al sectorului 4 decat locatia unde deserveste ca si masina ocupanta de loc de parcare sector 6. Daotrita noi taxe de 540 sunt nevoit sa mut masina de pe numele tatalui ( ceea ce nu am facut-o pana acum, a ramas pe numele lui eu platind impozitul masinii an de an ) numai ca nu am trecuto pe numele meu. Cum pot face sa scot masina de la sectorul 4 si sa o mut la sectorul 6 , fara a mai ajunge la Pipera ( cu schimvat talon etc etc cu facut de RCA ) masina urmand a fi casata in viitorul apropiat. Acesta masina nu va mai circula pe drumurile publice de aceea nu doresc investite in acte si , vreau sa platesc impozit aferent ca stiu ca nu functioneaza altfel si sa o tin pe acel loc de parcare pana la momentul casari.