avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Posibilitate actionare in instanta dezvoltator ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Posibilitate actionare in instanta dezvoltator imobiliar

Buna ziua, am cumparat un apartament intr-un bloc dar sunt vicii ascunse pe partile comune. Asociatia a dat in judecata dezvoltatorul dar presedintele si dezvoltatorul au o relatie de prietenie si ma tem ca nu o sa fie un proces real. Pot sa dau in judecata personal dezvoltatorul pe partile comune pentru cavoi plati aceste reparatii iar reparatia lor va costa foarte mult si deci voi avea un prejudiciu. Sau nu am calitatea sa dau in judecata decat asociatia de proprietari pentru fiecare viciu?

Alte discuții în legătură

Infitratie apa din exterior in apartamentul de la parter thesys thesys Buna ziua, Va rog o solutie, daca cineva s-a mai confruntat cu aceasta situatie. Avem urmatoarea problema: bloc nou de 4 ani, fara subsol ... (vezi toată discuția)
Proces asociatie de proprietari/dezvoltator imobiliar stefanpopa2016 stefanpopa2016 Buna ziua, ma adresez d-voastra cu speranta obtinerii unor informatii.Suntem o asociatie de locatari care inca nu a preluat complexul rezidential de la ... (vezi toată discuția)
Pata de apa pe tavanul vecinului de jos in bloc nou cumparat de la persoana fizica pmg78 pmg78 Buna ziua. In 2022 am cumparat un apartament, construit in 2021, de la o persoana fizica. Aceasta a cumparat-o de la dezvoltator in 2021, insa apartamentul nu ... (vezi toată discuția)