avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Nu mai e necesară efectuarea serviciului, există ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Nu mai e necesară efectuarea serviciului, există șanse să recuperăm banii?

Bună dimineața!Avem următoarea situație:
-daca am achitat în avans pt un serviciu care va fi efectuat,am semnat un contract și s-a emis bon fiscal,dar nu mai e necesară efectuarea acestui serviciu, există șanse să recuperăm banii ? Când am întrebat dacă există această posibilitate, răspunsul a fost sec ,,nu "!
E legal acest lucru?
Mulțumesc!
Ultima modificare: Vineri, 12 Septembrie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Casa de marcat lianacarmen lianacarmen Va multumesc pentru raspuns Dar tot nu sunt lamurita Bonul fiscal nu trebuie emis tot in data facturarii? Factura este de o valoare de pana la 5000 ... (vezi toată discuția)
Parchetarul mi-a distrus parchetul nou și nu mai vine să-l repare. nu avem contract pentru montaj și finisare, nu mai vin la lucru, nu răspund la telefon, ce ne sfătuiți? un_kopill un_kopill Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o problema care nu se mai rezolva de 2 luni. Am achizitionat un parchet din lemn masiv de la un magazin de specialitate. Am ... (vezi toată discuția)
Valabilitate contract maque maque Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare: Poate fi considerat valabil un contract nesemnat in original de ambele parti, ... (vezi toată discuția)