avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reges - loc munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reges - loc munca

Buna ziua,
Rog si eu o clarificare privind trecerea locului de munca in Reges.
Suntem firma cu lucrari de izolatii, iar lucrarile pe care le facem sunt in urma contractelor cu beneficiarii lucrarilor. Lucrarile sunt intre 5 si 30 zile.
Asiguram transportul lucratorilor. In contracte pana la acest moment am trecut: Punct de lucru la beneficiar , iar in lipsa lucrarilor la sediu. Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va rog frumos, daca este cineva amabil si ma poate ... oana.lazar@monsson.eu oana.lazar@monsson.eu Buna ziua, Va rog frumos, daca este cineva amabil si ma poate ajuta, acum cu trecerea in REGES ONLINE am descoperit ca anumite persoane au in contract sediu ... (vezi toată discuția)
Acord transport gratuit m.ella80 m.ella80 poate cineva va rog sa ma informeze cu privire la acordul intre angajat si angajator pentru asigurarea transportului gratuit? practici... (vezi toată discuția)
Lucram la un centru de recuperare si reabilitate neuropsihic ... radu ionel radu ionel lucram la un centru de recuperare si reabilitate neuropsihic din judetul Calarasi com. Plataresti acest centru urmeaza sa se inchida , pana in momentul de ... (vezi toată discuția)