avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună seara ! Sunt gestionar la o păstrăvărie de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună seara ! Sunt gestionar la o păstrăvărie de stat ! În ...

Bună seara !
Sunt gestionar la o păstrăvărie de stat !
În urmă cu trei luni sa eliberat păstrăvăria, fiind lucrări pe albia râului ,eu fiind repartizată la o altă păstrăvărie ca gestionar pt vănzare piață , angajatirul poate modifica salariul ,scăzândul pe motivul că este lipsă de productivitate ?
Anunț că eu figurez ca angajat al societăti pe primul punct de lucru !
Mulțumesc !

Alte discuții în legătură

Incetare cim Miha2018 Miha2018 Ma adresez dvs. cu urmatoarea speta: Un salariat semneaza CIM in data de intai ale lunii, cu inceperea activitatii in data de doi. Se transmite angajarea in ... (vezi toată discuția)
Inventar elena milos elena milos Buna ziua Va rog frumos sa-mi spuneti care este rezolvare urmatoarei probleme; La firma care lucrez un gestionar si-a dat demisia si nu a participat la ... (vezi toată discuția)
Raspundere patrimoniala otto2007 otto2007 Buna ziua, In conditiile in care in fisa postului salariatul are obligatia :\" de a duce la indeplinire orice dispozitie venita din partea organelor ierarhic ... (vezi toată discuția)