avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CIC de la 3 la 4 ani-indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CIC de la 3 la 4 ani-indemnizatie

Bună! Copilul meu are gradul mediu de handicap si sunt în prelungire CIC de la 3 la 4 ani. El a facut 3 ani în august. Luna aceasta a întrat indemnizația pe jumătate. Menționez ca am fost angajata anterior nasterii copilului. Știe cineva dacă se modifica indemnizația de la 3 ani în sus? Am sunat la agentia de plăti și doamna de acolo nu m-a lămurit și s-a tot încurcat în explicații. Mulțumesc pentru eventualele răspunsuri.
Ultima modificare: Vineri, 12 Septembrie 2025
AlionaC, utilizator

Alte discuții în legătură

Lndemnizatie pana la 3 ani pt copil cu handicap emi13 emi13 Buna ziua, Sunt in urmatoarea situatie: copilul meu a fost incadrat la 9 luni in grad de handicap mediu, anul trecut. Eu optasem pt concediu crestere copil ... (vezi toată discuția)
Prelungire cic dupa o luna pauza ramona_furtuna ramona_furtuna Buna ziua, sunt intr-o situatie ciudata si as vrea sa ma ajutati cu un raspuns. Am intrat in CIC pe 23 dec 2010, pe care l-am prelungit cu inca un an prin ... (vezi toată discuția)
Gradul de handicap influenteaza plata indemnizatiei? sunrise2 sunrise2 Buna ziua, O prietena a nascut un baietel, a optat pentru a ramane in CCC un an, cu plata unei indemnizatii maxime de 3400 lei. La 9 luni, baietelul a obtinut ... (vezi toată discuția)