Bună,
Am urmatoarea situatie:
Prin achiziția unui produs din impuls,pe care-l regret evident sunt totuși motivată să încerc dacă se poate să reziliez contractul de vânzare-cumpărare! Este vorba de un aspirator,de la firma Kirby(2900 EUR),am văzut ca au mai fost în discuție la dumneavoastră în comunitate,asta m-a încurajat să solicit suport! Conștientă fiind de achiziția proasta,m-am resemnat….doar ca la exact un an,produsul s-a defectat și asta m-a scos din minți! Am luat legătura prin nr de telefon de pe contract și data fiind situația am cerut să mă ajute să reziliez contractul,menționez ca plata o fac în rate și știam ca pierd valoarea achitată! Răspunsul a fost unul negativ,nu se poate!
După o lună produsul e tot defect,am convenit ca se ocupă dânșii de reparație dar nu a fost așa,am revenit către dânșii și răspunsul a fost ca firma s-a închise,direcționându-ma spre un service!
Sunt motivată să reziliez contractul,dacă pot și am îndrumare! Mulțumesc frumos pentru orice răspuns!
Garantie laptop
ramynela
Buna ziua.solicit a m-i se raspunde acestei cereri, pentru rezolvarea unei probleme aparute ulterior, legate de achizitionarea unui laptop in garantie model ... (vezi toată discuția)