avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am o garsoniera, pe numele meu Borcea Rodica memeu, ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am o garsoniera, pe numele meu Borcea Rodica memeu, și l-am trecut pe fiul meu saa ...

Am o garsoniera, pe numele meu, și l-am trecut pe fiul meu saa îngrijească, și după ce mor ii revine lui.De 10 ani eu plătesc întreținerea,nu contribuie cu nimic,cum pot sa îl dau afară? Ma jignește în plus f.urat.Nu ii place sa muncească, și atunci când o face și are bani ii joaca și ii bea!cum sa procedez?

Alte discuții în legătură

Probleme cu un copil major Dodo74 Dodo74 Buna ziua, va scriu in numele unei vecine care nu stie sa utilizeze un forum. Incerc sa fiu scurt dar in acelasi timp sa creez peisajul cat mai concludent, ... (vezi toată discuția)
Am cumpărat o garsonieră pe numele concubinei iar ea a semnat o hârtie că îmi va da banii în 10 ani. acum m-a părăsit și a luat și copilul, cum îmi pot recupera banii? Petre80 Petre80 Buna ziua, numele meu este Petre, va rog sa ma sfatuiti cum imi pot recupera garsoniera de la concubina. De cand ne-am cunoscut eu si concubina am locuit la ... (vezi toată discuția)
Dreptul de a vedea copiii dupa divort hanah hanah Buna ziua Fac o intrebare pentru o vecina. Fiul ei a divortat acu 1 an de zile la notar.Deoarece el a locuit in casa socrilor cu familia,el neavand o ... (vezi toată discuția)