avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenirea intre soti
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenirea intre soti

Buna seara, sotia mea are un copil din alta casatorie,cu care nu are nicio relatie,as dori sa stiu cum pot face un testament sau alt act de mostenire pt apartamentul achizitionat de amandoi acum 40 ani , pt a lasa unul la altul in caz de deces. Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Buna seara. va rog sa ma ajutati caut de ceva timp pe internet,raspunsul, ... Cristina1990327 Cristina1990327 Buna seara. Va rog sa ma ajutati caut de cv timp pe internet,raspunsul, solutia potrivita insa se pare ca merg pe un drum fara sfarsit! Situatia sta in felul ... (vezi toată discuția)
Drepturi proprietate thanata thanata Buna ziua, As dori sa aflu raspuns la o intrebare care ma framanta de ceva timp. Am o relatie de aproape 3 ani cu un barbat dar nu suntem casatoriti, de ... (vezi toată discuția)
Acte mostenire lonita lonita Am un copil dintr-o fosta relatie (fara casatorie). Intre timp m-am casatorit. In caz ca eu patesc ceva nu as vrea ca fosta concubina sa poata emite pretentii ... (vezi toată discuția)