avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 418 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna seara ..daca am carte de identitate in format nou ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna seara ..daca am carte de identitate in format nou fara adresa ...

Buna seara ..daca am carte de identitate in format nou fara adresa ..sunt obligata de institutie sa aduc o alta hartie ca dovada ca locuiesc la domiciliu aferent?

Alte discuții în legătură

Dovada domiciliului ujiman ujiman Puteti sa-mi spuneti, va rog, ca sa fac dovada domiciliului, pot sa aduc o dovada de la Politie ca am domiciliul flotant la o anumita adresa, sau trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Situatie complicata de luare in spatiu Fedayna Fedayna Situatie de luare in spatiu Buna ziua, Am o proprietate in care am lasat pe cineva sa locuiasca ca sa aiba grija de casa, fara chirie. Persoana ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate fara locuinta proprietate personala anaprint anaprint Buna ziua, Nu am locuinta proprietate personala din motive si probleme de familie am vandut-o, cum sa-mi fac Cartea de identitate, mentionez ca stau cu ... (vezi toată discuția)