avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua, Am o întrebare legată de situația mea ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua, Am o întrebare legată de situația mea financiară. ...

Bună ziua,

Am o întrebare legată de situația mea financiară. În prezent, am mai multe credite neachitate pe persoană fizică, iar 50% din salariu este deja alocat plății acestora{porpit de catre executor judectoresc). Dacă doresc să înființez o firmă, fie singur, fie în asociere cu un partener, aș dori să știu dacă există vreo legătură între datoriile mele personale și firma pe care o voi înființa. Mai precis, există riscul ca datoriile mele personale să se răsfrângă asupra firmei?

Menționez că intenționez să rămân angajat și nu am de gând să transfer sume de bani din salariu în firmă sau să fac alte manevre care ar putea înșela banca. Doar doresc să mă asigur că activitatea mea ca si persona juritica(administrato de firma) nu va fi afectată de datoriile personale existente.

Vă mulțumesc anticipat pentru răspunsuri!

Alte discuții în legătură

Asocierea in participatiune Cosmin_vd Cosmin_vd Buna ziua! Am o firma de distributie (asociat unic) si 2 puncte de lucru (2 baruri). Intentionez sa deschid un nou punct de lucru (o cafenea). Pentru ... (vezi toată discuția)
Rata cec bank Cozmin880 Cozmin880 Buna ziua, am un contract in derulare la CEC Bank (credit de nevoi personale) iar ca si codebitor o am pe sotia mea. Va rog sa imi spuneti daca pe viitor nu ... (vezi toată discuția)
Recuperare abuziva - rog ajutor adriana080 adriana080 buna seara o mare problema am si eu doresc un raspuns de la cineva avizat in domeniu . Tatal meu are un credit facut acum 7-8 ani , din pacate si din nesimtire ... (vezi toată discuția)