avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună dimineața! Eu și fostul soț avem un ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună dimineața! Eu și fostul soț avem un apartament luat ...

Bună dimineața! Eu și fostul soț avem un apartament luat prin credit bancar. Dacă eu plătesc ce a mai rămas din credit, la partaj îmi recuperez acești bani? Suntem despărțiți din anul 2023 și rate mai avem 12 ani de plată. Mulțumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Credit ipotecar si divort doina97 doina97 salut tuturor,doresc si eu un raspuns la urmat. problema:am fost casatorit 2 ani,impreuna cu fosta sotie am luat un apartam. cu credit ipotecar,facand alte 2 ... (vezi toată discuția)
Buna dimineața! vă rog, Învățați-mă cum sa procedez! cu ... florinpetroi florinpetroi Buna dimineața! Vă rog, Învățați-mă cum sa procedez! Cu 3 ani in urma, sora mea, a achiziționat un apartament prin credit imobiliar/ipotecar ... (vezi toată discuția)
Credit cu buletinul Sorina75 Sorina75 Buna ziua, Am luat un credit cu buletinul in urma cu catva ani. Creditul este pe numele meu iar sotul meu girant.....in urma cu un an am divortat, ... (vezi toată discuția)