avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua,Va rog sa imi spuneti cum se radiaza CUI-ul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua,Va rog sa imi spuneti cum se radiaza CUI-ul unei unitati ...

Buna ziua,Va rog sa imi spuneti cum se radiaza CUI-ul unei unitati scolare care prin comasare isi pierde personalitatea juridica.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Pierderea personalitătii juridice Radamante Radamante Pierderea personalitătii juridice Legea privind unele măsuri fiscal-bugetare precizeaza:\" Art. LIII - Legea învăţământului preuniversitar nr. ... (vezi toată discuția)
Comasare de scoli mara_lates mara_lates Sunt la o scoala care are destui copii deci nu intra in programul de comasare cu o alta. La cererea directorului, fara acordul angajatilor si al parintilor ... (vezi toată discuția)
Revisal Ileana popa Ileana popa Bună ziua, Scoala a fost structura la un liceu , pe perioada 01.09.2010-031.08.2013 și Revisalul a fost făcut pe CUI-ul liceului. Cu 01.09.2013 ... (vezi toată discuția)