avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, dacă eu am acțiuni intr-o firmă, cu o ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, dacă eu am acțiuni intr-o firmă, cu o prietenă, ...

Buna ziua, dacă eu am acțiuni intr-o firmă, cu o prietenă, în caz de partaj, soțul meu are vreun drept asupra acelor acțiuni. Banii investiți de mine in firma prietenei mele au provenit din vânzarea unui apartament, IN TIMPUL CĂSNICIEI, dar apartamentul eu l-am primit ca donație de la părinții mei. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Revocare donatie intre soti adina savopol adina savopol buna ziua v-as ruga sa-mi dati un sfat in urmatoarea situatie : in urma cu trei ani prietena mea a primit prin donatie 1/2 din apartamentul pe care sotul ... (vezi toată discuția)
Drepturile persoanei ca uzufruct viager alroga alroga Sunt casatorita de 14 ani si am 2 copii.Bunica mea mi-a donat o casa,la care eu am venit si i-am facut renovari capitale.Sotul meu este trecut in acte ca si ... (vezi toată discuția)
Divort pe cale amiabila kilip kilip Buna seara, Am o mare problema:am hotarat de comun acord cu sotul meu sa divortam.Momentan locuim intr-un apartament, care este achizitionat in timpul ... (vezi toată discuția)