avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1172 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua, un hacker m-a pus sa instalez o aplicatie ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua, un hacker m-a pus sa instalez o aplicatie de screen ...

Bună ziua, un hacker m-a pus sa instalez o aplicatie de screen recording si mirroring, mi- a luat poza buletinului si mi-a facut poza cand vorbea cu mine pe camera din fata a telefonului, el avand control asupra lui, din ce am inteles era o procedura de KYC. Ma pot trezi cu credite pe numele meu, cu cryptomonede sau alte probleme si daca da, la ce sa ma aștept? Mulțumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Credit cu buletinul, in numele meu Naomi94 Naomi94 Buna ziua! In urma unui anunt de pe olx cu o masina de vanzare in leasing, am trimis pe whatsapp poza cu buletinul pentru a face un calcul de leasing. Nu am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, ma numesc t. v. si in aceasta dimineata am ... viorel00 viorel00 Buna ziua, ma numesc T.V. si in aceasta dimineata am primit un mesaj de amenintare care suna cam asa: Fereste-te de mine ca, nu-i a bine, Nu mai veni la ... (vezi toată discuția)
Legal sau ilegal? checkonetwo checkonetwo buna ziua, cineva (un grup important de pe o retea de socializare)imi foloseste pozele proprietate personala, insa eu nu mi-am dat acceptul: mi-au spus ca ... (vezi toată discuția)