avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Forma de afacere (srl sau pfa ) pentru comert cu ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Forma de afacere (srl sau pfa ) pentru comert cu produse alimentare,import din tara UE si vanzare catre persoane fizice in Romania prin curier?

Buna ziua,

Putei va rog sa imi recomandati o forma de afacere (srl sau pfa ) pentru comert cu produse alimentare,import din tara UE si vanzare catre persoane fizice in Romania prin curier? Castig lunar brut intre 500-max 3000 ron, cifra afacere max 36000 ron/an.Ce cod CAEN ar trebui sa aleg ?
Ultima modificare: Marți, 16 Septembrie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Cale vanzare bunuri pe okazii elvan elvan Buna ziua, Ma intereseaza sa incep o mica afacere de revanzare a unor bunuri (in special articole pt copii: jucarii, hainute, articole de igiena) ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma prestari servicii medicale Lauraa1 Lauraa1 Buna ziua! O sa colaborez cu o clinica medicala, si am nevoie de o firma, cum pot face firma? PFA este mai avantajos? Despre impozitul de 3 % ce imi puteti ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa pt cazare pensiune si camping ChrisR ChrisR Buna ziua, Am o pensiune si doresc sa o deschid doar pentru cazare fara restaurant (pt a evita controalele exagerate), de asemeni doresc sa deschid si un ... (vezi toată discuția)