avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Forma de afacere (srl sau pfa) pentru comert cu ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Forma de afacere (srl sau pfa) pentru comert cu produse alimentare, import din tara UE si vanzare catre persoane fizice in Romania prin curier?

Buna ziua,

Putei va rog sa imi recomandati o forma de afacere (srl sau pfa ) pentru comert cu produse alimentare,import din tara UE si vanzare catre persoane fizice in Romania prin curier? Castig lunar brut intre 500-max 3000 ron, cifra afacere max 36000 ron/an.Ce cod CAEN ar trebui sa aleg ?
Ultima modificare: Marți, 16 Septembrie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Cale vanzare bunuri pe okazii elvan elvan Buna ziua, Ma intereseaza sa incep o mica afacere de revanzare a unor bunuri (in special articole pt copii: jucarii, hainute, articole de igiena) ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma prestari servicii medicale Lauraa1 Lauraa1 Buna ziua! O sa colaborez cu o clinica medicala, si am nevoie de o firma, cum pot face firma? PFA este mai avantajos? Despre impozitul de 3 % ce imi puteti ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa pt cazare pensiune si camping ChrisR ChrisR Buna ziua, Am o pensiune si doresc sa o deschid doar pentru cazare fara restaurant (pt a evita controalele exagerate), de asemeni doresc sa deschid si un ... (vezi toată discuția)