avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Buna ziua! Am depus formularul 150 pentru o societate ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Buna ziua! Am depus formularul 150 pentru o societate ieri si ...

Buna ziua! Am depus formularul 150 pentru o societate ieri si astazi ma trezesc ca nu a fost salvat in format PDF si nici listat la imprimanta. Bineinteles ca alt formular nu mai pot face….Ce este de facut in aceasta situatie? Trebuie sa merg la ANAF pentru depunere 150+spv…Sunt panicat tare

Alte discuții în legătură

Cum se poate rectifica declarația unică? cristy1110 cristy1110 Cum se poate rectifica declarația unică?Inspectorul mi a spus sa o listez si sa ma întorc. Care este procedura. Multumesc (vezi toată discuția)
Depunere formular 150 meia meia buna seara.va rog sa ma ajutati.nu pot tipari f.150 de la anaf.se tipareste toata pagina anaf care il contine,iar formularul iese doar pe jumatate.nu sunt ... (vezi toată discuția)
Declaratia 392b Popu Popu Buna, o intrebare pentru cei care au depus deja declaratia 392 (A/B) pentru anul 2014: [b]se depune doar formulatul tiparit? [/b] Intreb asta deoarece anii ... (vezi toată discuția)