avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua menționez ca bunicii mei au murit și au ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua menționez ca bunicii mei au murit și au avut 3 copii ...

Bună ziua menționez ca bunicii mei au murit și au avut 3 copii acum toți sunt și copii morți.Doar tatal meu are moștenitori dar una din surori înainte de a muri a lăsat testament altri persoane un nepot din partea soțului.Cum procedam? Mulțumesc De asemenea succesiunea se face și fupa bunica care nu a avut nimic pe numele ei si a murit înaintea bunicului.Multumesv

Alte discuții în legătură

Dezbaterea succesiunii alexandra0406 alexandra0406 Buna ziua, Acum ceva timp a decedat bunicul meu de al 2 lea (de ce zic de al 2 lea pt ca bunica mea sa recasatorit). Decesul lui a avut loc acum o luna. El ... (vezi toată discuția)
Succesiune unchi fara copii. de ce nu i-a revenit unchiului nimic din cota parte la care au renuntat cele 2 surori ale matusi? Epuree Epuree Succesiune unchi fara copii. Nu am inteles clar ce a spus unchiul, dar cam presupun ca asa a fost: matusa mea a murit si nu au lasat testament sau alt act, ... (vezi toată discuția)
Drepturi mostenire geta2005 geta2005 Soțul meu ,fiu unic a decedat înaintea mamei lui eu nora am dreptul la mostenire , casa si terenul soacrei mele ? Mentionez ca nu am avut copii cu soțul meu. (vezi toată discuția)