avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, soția mea a făcut operație cervicala, a ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, soția mea a făcut operație cervicala, a stat în ...

Buna ziua, soția mea a făcut operație cervicala, a stat în medical 182 de zile cu tot cu comisie, acum sa strâns actele toate pe care le deținea Lea depus la comisie pt a vedea dacă se mai poate sta în medical sau în pensionare temporara, specific ca nu se simte bine sau sa poată munci. Întrebarea mea este din partea firmei unde a lucrat poate sa o de a în șomaj cu acordul ambelor părți fără sa afecteze angajatorul adică sa poată angaja pe același post pe care îl are soția? Sau spuneti-mi dv cum ar putea beneficia de somaj(ea este încă angajata)
Ultima modificare: Miercuri, 17 Septembrie 2025
robert87, utilizator

Alte discuții în legătură

Prelungire concediu medical peste 183 de zile 51971 51971 Buna seara.In aprilie 2015 am fost operata de HDC 5-C6 stanga .In urma interventiei am facut recuperare, am beneficiat de 90 zile CM dat de neurolog si aprobat ... (vezi toată discuția)
Certificat medico-legal eliberat după investigații însă anterior operației. se poate face o noua expertiză? geoni geoni La inceputul lunii mai am avut un accident fluvial. Desi m-au durut capul, urechile si nasul, în zilele urmatoare m-am prezentat la serviciu. Cand durerile de ... (vezi toată discuția)
Perioada minima de concediu medical pentru a beneficia de pensie de invaliditate. ContSters209138 ContSters209138 Buna ziua, Va rog daca putei sa ma lamuriti si pe mine in ceea ce priveste unele aspecte privind concediile medicale si acordarea pensiei de ... (vezi toată discuția)