avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1052 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Avem un teren, iar în spatele acestui teren este drum ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Avem un teren, iar în spatele acestui teren este drum de acces ...

Avem un teren ,iar în spatele acestui teren este drum de acces spre câmp.Vecinii au blocat accesul(au depozitat furaje).Menționez că avem cadastru pe teren ,iar drumul de acces figurează. Amiabil nu sa putut rezolva,de la primărie am primit răspuns că da figurează acel drum,dar trebuie să caute în acte. Vă întreb ce am de făcut în această situație?

Alte discuții în legătură

Buna ziua! care ar fi solutia la urmatoarea problema legata de ... Mariandvd Mariandvd Buna ziua! Care ar fi solutia la urmatoarea problema legata de un teren intravilan? Am cumparat un teren intravilan cu suprafata de 1000 m2, avand ... (vezi toată discuția)
Acces la casă blocat datorită împroprietăririi vecinului. pe cine dau în judecată ca să mă pot folosi din nou de drum? isa13belle isa13belle Buna ziua, in 2007 am cumparat un teren cu drum de acces(drum de exploatare). Acum, vecinul mi-a blocat accesul pe drum deoarce este in proprietatea lui acel ... (vezi toată discuția)
Probleme cu drumul de acces costyciucu costyciucu buna seara revin cu subiectul legat de drumul de acces catre casa ,drumul de acces este de 33 ml lungime 5ml latime cu vecini la stanga si la dreapta ambi ... (vezi toată discuția)