avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am cerut cu certificat de caziar fiscal pentru ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am cerut cu certificat de caziar fiscal pentru societate si am ...

Am cerut cu certificat de caziar fiscal pentru societate si am vazut ca a fost trecuta fapta de depunere cu intarziere a situatiilor financiare 2024 , fapta pentru care societatea a fost amendata cu 300 RON. Cat timp ramane in cazierul fiscal aceasta fapta? Poate fi stearsa?

Alte discuții în legătură

Bilant, declaratii matusa.raluca matusa.raluca Buna ziua, Am si eu 2 intrebari: 1. Cand se depune bilantul unei firme si declaratiile fiscale? 2. Ce declaratii trebuiesc depuse lunar? Multumesc! (vezi toată discuția)
Furt din supermarket-amenda administrativa ellina ellina Am cateva intrebari. Anul trecut la inceputul anului am fost prinsa furand din supermarket, filmata se pare pe camerele video. Agentii de paza mi-au gasit ... (vezi toată discuția)
Dizolvarea societate ContSters135817 ContSters135817 Buna ziua.Acum 3 ani mi'am deschis o societate comerciala, insa aceasta societate comerciala nu a functionat niciodata-am deschis'o pt ca eram student si ... (vezi toată discuția)