avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Am nevoie de ajutorul dumneavoastră ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Am nevoie de ajutorul dumneavoastră într-o situație ...

Buna ziua,

Am nevoie de ajutorul dumneavoastră într-o situație destul de urâtă prin care trec. Pe data de 2 septembrie, angajatorul meu a avut un comportament abuziv și hărțuitor la adresa mea ( a tipat, a aruncat cu chestii in birou, mă forțat să îmi dau demisia, când a văzut că nu sunt de acord mi-a scos o convocare neîntemeiată etc) au urmat o serie de e-mailuri foarte urate, mă jignit, mă amenințat, etc..
Am intrat în medical, in ziua de salariu nu mi-a virat absolut nimic, i-am cerut să îmi vireze banii și a urmat o alta serie de e-mailuri foarte urate.
Am depus pe 3 septembrie sesizare la ITM și aștept de la ei o rezoluție.

Mi-am dat și demisia în prima zi de după medical și aș vrea să ii fac plângere penală pentru tot ce mi-a făcut plus chemare în instanță pentru daune morale.
Am toate dovezile posibile , camerele din ziua de 2 septembrie, toate mailurile etc , nu îmi permit momentan un avocat și aș vrea să mă ajutați daca se poate cu un sfat, de unde sa incep, ce șanse am?

Alte discuții în legătură

Hartuire si discriminare la locul de munca d_artemis d_artemis Buna ziua, De cateva luni ma confrunt cu o situatie de hartuire serviciu, in ultimele saptamani ajungand in situatia de a fi extrem de deprimata si gasind ca ... (vezi toată discuția)
Probleme de serviciu MariaDrF MariaDrF Buna ziua, Am niste probleme la locul de munca. Sunt insarcinata si tot ce mi-am dorit a fost sa stau acasa cat mai rapid pt ca am un job si un colectiv ... (vezi toată discuția)
Hartuire la locul de munca NIK_NIK33BR NIK_NIK33BR Sunt angajat momentan la o societate de paza in functie de inspector securitate. In luna martie sefii mei a venit cu niste acuzatii la adresa mea \\"FEL DE ... (vezi toată discuția)