avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua ! Am facut niste cumparaturi la lidl printre ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua ! Am facut niste cumparaturi la lidl printre care ai ...

Buna ziua !
Am facut niste cumparaturi la lidl printre care ai o sticla de lapte care nu am platit.o am fost prins de personalul din magazin acestia sunand la politie in acest timp am abandonat produsele de spaima si am fugitdin magazin.in acelasi timp a reusit sa ma prinda unul din angajati am fost dus la sectie amprentat am dat declaratie !
Imi este rusine de fapta dar totusi e o sticla de lapte!!!
Cam la ce sa ma astept? Ms

Alte discuții în legătură

Am furat si regret enorm starshine starshine buna..am facut o fapta rusinoasa de care regret enorm...am furat lucruri minore din magazine kaufland dm si lidl de mai multe ori...am furat un lucru de la ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa pt furt wassabi2000 wassabi2000 Buna! In urma cu cateva zile am fost la cumparaturi, si pe langa cele cumparate de mine am sustras produse in valoare de 110 ron. Am fost prins de catre ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in primul rand mi-e rusine de ce am facut. ieri cu ... Andrei54321 Andrei54321 Buna ziua, in primul rand mi-e rusine de ce am facut. Ieri cu un tovaras am intrat intr-un supermarket, el fiind prins de securitate cu alimente in buzunar. ... (vezi toată discuția)