avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pentru lipsa Rovinietei am primit o amenda de 275 RON ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pentru lipsa Rovinietei am primit o amenda de 275 RON de la CNAIR. ...

Pentru lipsa Rovinietei am primit o amenda de 275 RON de la CNAIR. Am platit amenda pe un cont CNAIR la BCR Bank.Dupa ceva timp cand faceam actele de schimbare de propietar a masinii (de la fiul meu care a parasit RO la sotia mea )mi s'a semnalat ca Amenda de 275 RON este neplatita pt ca plata initiala a fost facuta pe un cont inadecvat Amenda a trebuit replatita in Bugetul local BRASOV si validata ca urmare. Cum pot recupera suma platita la CNAIR pe contul inadecvat l aBCR?

Alte discuții în legătură

Amenda pentru lipsa rovinieta montemir montemir In instiintarea de plata spune > Contravenientul are obligatia sa achite in lei pe langa amenda contraventionala ........si contravaloarea tarifului de ... (vezi toată discuția)
Contraventie lipsa rovinieta, amenda 10% trezorerie 90% drdp ContSters250815 ContSters250815 Buna ziua, am primit pe data de 26.04.2011 proces-verbal intocmit pe data de 10.04.2011 in care am fost inregistrat pe buna dreptate circuland fara ... (vezi toată discuția)
Executare silita-28 euro despagubire cnadnr andreiion88 andreiion88 Buna seara, In anul 2011 am primit 2 amenzi din partea cNADNR pentru ca am circulat in 2 zile consecutive peDN6 fara a avea rovinieta. Eu atunci am platit ... (vezi toată discuția)