avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Posibilă evaziune fiscală prin intermediul casei de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Posibilă evaziune fiscală prin intermediul casei de marcat ...

Posibilă evaziune fiscală prin intermediul casei de marcat

Buna ziua,

Vă scriu în calitate de fost angajat al unei firme în care am fost țepuit atât cu salariul cât si cu anumite bonusuri neacordate. Evident, sunt în postura în care doresc să reclam orice aspect suspect din firmă.

Fiind un tânăr la început de drum, dorec să clarificăm un aspect. Am fost angajat pe postul de Consultant Vânzări, iar proprietarul m-a învățat cum să folosesc casa de marcat.

În fiecare dimineață, eram obligat să introduc suma în casă de 500 de lei, iar seara sa scot cei 500 de lei. S-a întamplat într-o seară să omit scoaterea celor 500 de lei din casă, iar angajatorul mi-a spus foarte vag că taxele sunt prea mari și că așa se procedează. Nu am băgat de seamă acest aspect până cand nu mi s-a întâmplat ce mi s-a întâmplat cu angajatorul sau mai bine spus, țeparul acela. Fiind în postura în care doresc să sesizez mai multe nereguli, doresc să aflu care e schema cu introducerea si scoaterea celor 500 de lei,

Mulțumesc.