avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
LIVE, ACUM ESG în România: Reglementări și implementarea practică a cerințelor de raportare
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua. Daca stau la casa, iar încălzirea ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua. Daca stau la casa, iar încălzirea acesteia se realizează ...

Buna ziua. Daca stau la casa, iar încălzirea acesteia se realizează cu o centrala pe lemne și peleți + calorifere, iar centrala pe gaz o folosesc doar pt. apa calda(baie + bucatarie), conform ART. 457 Cod Fiscal, sunt obligat să declar la primărie acest lucru și implicit să plătesc 70% in plus la impozit? Daca da, la ce impozit face referire, la cel total sau doar impozitul pe clădire? Mulțumesc.
Ultima modificare: Joi, 18 Septembrie 2025
Alin198010, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua locuiesc in cluj napoca ap 2 camere .nu am centrala ... ariadna810 ariadna810 buna ziua Locuiesc in cluj napoca ap 2 camere .Nu am centrala de apartament.este centrala blocului,In luna mai 2023 trebuie sa platesc pentru 1 mc apa calda ... (vezi toată discuția)
Administratorul şi preşedintele asociației de proprietari Solovastru14s Solovastru14s Bună ziua, Am unele neclarități în privința metodelor de calcul şi aplicarea acestora de către administrator şi, în plus, alte dubii cu referire la ... (vezi toată discuția)
Impartire cheltuieli gaz fanny fanny Buna ziua, Ma adresez dumneavoastra cu urmatoarea intrebare: care este calculul corect si cum se poate imparti factura de gaz avand in vedere urmatoarele: - ... (vezi toată discuția)