avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1019 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Executare silită Am cumpărat mașină cu 4 sechestre pe ea
Discuție deschisă în Executare silită

Am cumpărat mașină cu 4 sechestre pe ea

Bună ziua , mă numesc Sorana și am o problema sper să mă ajute cine va , am o mașină pe care am cumpărat-o . Problema este ca acu ceva timp am aflat ca are sechestre pe ea , am cumpărat-o de la un amanet auto din București , la noi în județul Neamț la serviciul rutier mi-au zis despre 4 sechestre pe numele fortului proprietar , după ceva timp avocatul a reușit doar 1 din ele , restul le-am rezolvat eu , acum iar când m-am interesat o mai apărut 4 , unele de la aceiași executor iar altele de la alți , eu nu îmi mai pot permite un avocat căci nu mai lucrez de ceva timp , dar fostul prioritar nu dorește să comunice sau să mă ajute într-un fel în cat să își plătească datoriile , sper să mă ajute cine va și un sfat e bine venit .
Am toate actele în regulă atunci când am luat mașina . Mulțumesc
Ultima modificare: Joi, 18 Septembrie 2025
Sorana_19, utilizator

Alte discuții în legătură

Vanzatorul nu imi da certificat fiscal elena cailean elena cailean buna ziua. am cumparat in februarie o masina, de la un domn din bistrita, domiciliat in bistrita. masina era adusa in decembrie din germania, si avea deja ... (vezi toată discuția)
Sechestru auto CHMarius CHMarius Buna ziua, Figurez cu o datorie mai veche la un magazin de piese auto,iar acum am primit un \\" Dosar executional \\" prin care se anunta faptul ca masina ... (vezi toată discuția)
Achizitie masina pusa sub sechestru fantomescu fantomescu Buna seara..am cumparat o masina pe data de 18.08 ..contractu de vanzare cumparare a fost facut pe 18.08 masina am scos`o de la financiar pe 18.08 si trecuta ... (vezi toată discuția)