avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna zis știe cineva dacă luna aceasta mai luam ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna zis știe cineva dacă luna aceasta mai luam bursa socială ...

Buna zis știe cineva dacă luna aceasta mai luam bursa socială

Alte discuții în legătură

Buna ziua! Știe cineva care sunt legile ce tin de asistenta ... DianaCiu009 DianaCiu009 Buna ziua! Știe cineva care sunt legile ce tin de asistenta socială, prin care ei nu pot înmâna o ancheta sociala persoanei care o cere? Cei de la ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am un băiat în varsă de 10 ani cu diagnosticul ... Grigorenco Cerasela Grigorenco Cerasela Bună ziua! Am un băiat în varsă de 10 ani cu diagnosticul de autism și beneficiază de bursa medicala. Și totodată suntem familie monoparentala, fiind ... (vezi toată discuția)
Bursa Anonim101 Anonim101 Buna ziua! Sunt studenta la Facultatea de Medicina si am o problema cu dosarul pentru bursa sociala. Termenul de depunere a fost intre 22-26 octombrie, iar ... (vezi toată discuția)