avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1046 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Va rog sa_mi spuneți dacă pot să retrag curatela ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Va rog sa_mi spuneți dacă pot să retrag curatela pentru sora ...

Va rog sa_mi spuneți dacă pot să retrag curatela pentru sora mea care este imobilizată la pat și depresiva ,iar neavând fetele aproape din cauza că le_a neglijat total din copilărie,fiind crescute de bunici.,eu am devenit curatorul ei din 2023.

Alte discuții în legătură

Tutorele, ruda cu batranul diagnosticat cu dementa mixta, are drept la masa sucsesorala dupa decesul acestuia? Gabi_R Gabi_R Varul meu primar in varsta de 79 de ani (care nu a fost casatorit si nu are copii) s-a imbolnavit de dementa mixta, cu evolutie rapida si a si orbit.Nu este ... (vezi toată discuția)
Cum pot eu interveni într-un dosar al mamei mele de 84 de ani, imobilizată la pat, eu fiind curatorul ei ? flory_mr flory_mr Cum pot eu interveni într-un dosar al mamei mele de 84 de ani, imobilizată la pat, eu fiind curatorul ei ? Mulți îmi spun că n-am drept de Reprezentare ... (vezi toată discuția)
Unic mostenitor Krs Krs Am nevie de un sfat la o situatie aparuta in familie. Sora mea a decedat de curand si a ramas drept mostenitor o fetita de 17 ani. Sora fiind divortata de 13 ... (vezi toată discuția)