avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Amenda lipsa CIM femeie serviciu
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Amenda lipsa CIM femeie serviciu

Buna seara. Ma puteti ajuta in urmatoarea problema, va rog. Administratorul asociatiei noastre de locatari a primit amenda pentru neincheierea contractului de munca pentru femeia de serviciu, cu toate ca salariul apare lunar pe listele de plata si toate contributiile sunt platite. Cine trebuie sa plateasca amenda? Este legal ca administratorul, din buzunarul propriu, sa plateasca? Sau presedintele? Sau se plateste din asociatie? Multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Fonduri obligatorii asociatie proprietari... Andreeas07 Andreeas07 buna ziua...as dori sa stiu si eu ce fonduri sunt obligatorii pentru a fii platite de catre locatari pentru asociatia de proprietari...??? (vezi toată discuția)
Plata salariilor din contul firmei administratorului mnmgfd mnmgfd Este legal ca salariile cenzorului, femeii de servici precum si al presedintelui asociatiei sa fie platite din contul firmei la care este patron ... (vezi toată discuția)
Informatii orsaia2006 orsaia2006 Am preluat de curand functia de presedinte bloc ,vreau sa stiu daca e normal ca administratorul si femeia de serviciu sa lucreze fara niciun contract de munca ... (vezi toată discuția)