avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 420 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... De ce la dosarul de bursă sociala cu venit mic se ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

De ce la dosarul de bursă sociala cu venit mic se ...

Bună ziua de ce la dosarul de bursă sociala cu venit mic se ia în calcul pensia alimentară și bursele sociale cu venit mic?
Sunt supuse impozitului?

Alte discuții în legătură

Bună ziua la dosarul de bursa sociala cu venit mic de ce se ... Eleonora Alina Eleonora Alina Bună ziua la dosarul de bursa sociala cu venit mic de ce se ia în calcul pensia alimentară și bursele sociale cu venit mic? Ele sunt impozabile ? (vezi toată discuția)
Bună ziua! alocația de stat pentru copii și pensia alimentara ... Livia44 Livia44 Bună ziua! Alocația de stat pentru copii și pensia alimentara sunt venituri supuse impozitarii? Rog raspuns cu justificare prin lege, articol, litera. Am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am două fetițe, una la școală primară, una ... Lasy Lasy Buna ziua!Am două fetițe școlare.Una la școală primară,una la liceu.Am depus dosar pentru bursa socială.Celei din școală primară i s a aprobat,celei ... (vezi toată discuția)