avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Am un baiat cu grad grav si are dreptul la asistent ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Am un baiat cu grad grav si are dreptul la asistent personal ...

Am un baiat cu grad grav si are dreptul la asistent personal sau indemnizatie de insotitor. Daca o sa primeasca acea indemnizatie de insotitor mai pot si eu ca mama sa beneficiez de indemnizatie de crestere copil in conditiile in care am suspendat ctr de munca pe perioada de 2 ani conform certificatului lui de handicap.Multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Septembrie 2025
Jurj Andreea, utilizator

Alte discuții în legătură

Tata poate primi indemnizatie de insotitor pentru un copil cu handicap de gradul 1 grav, mama fiind in acelasi timp asistent personal al copilului angajata la primaria de domiciliu Nicusor79 Nicusor79 -copilul are 8 ani -am aflat ca se poate dar vrea sa stiu sigur, concret pe nr. articol, text de lege, pentru ca multi functionari din primarii ori nu stiu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie insotitor - copil incadrat in grad de handicap grav dalerona dalerona Buna seara! As dori sa ma lamuriti in legatura cu o problema, desi am consultat mai multe raspunsuri pe forum, nu m-am lamurit pe deplin. Am un copil de 1 an ... (vezi toată discuția)
Drepturi copil handicap grav valytzu38 valytzu38 Ce drepturi are un copil cu handicap grav,daca mama are un copil de 6 saptamani si va lua concediu de crestere a copilului,mama fiind angajata pina acum ca ... (vezi toată discuția)