Bună ziua, am și eu o nepotica de 4 ani care s-a nascut cu malformati la inima, a suferit 3, interventi chirurgicale în care la ce-a dea 2 intervenție chirurgicala a fost nevoie sa ii bage stimulator cardiac care trebuie sa îl poarte toată viata, ea având nevoie de el toată viata.....ea fiind operata acum 4 ani prima intervenție chirurgicala
A doua intervenție a suferit-o acum 2 ani de la care a rămas cu stimulator cardiac,impantat in burtica și anul trecut a suferit ce-a de a treia intervenție chirurgicala pentru ca i sa desprins sonda de la inima și a trebuit operata de urgenta, ea în tot acest timp având gradul grav cu asistent personal și ieri la comisia de expertiza au trecut-o la gradul accentuat, ea având nevoie de asistent personal în continuare stric supravegheata pentru ca risca în orice moment sa i se desprinda sonda de la inima iarăși, eu vrea sa știu daca se poate face ceva sa revină la gradul grav, trebuie făcută contestație prin judecătorie și vrem sa știm dacă se mai încadrează la gradul grav copii cu stimulator cardiac?