avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua, am și eu o nepotica de 4 ani care s-a ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua, am și eu o nepotica de 4 ani care s-a nascut cu ...

Bună ziua, am și eu o nepotica de 4 ani care s-a nascut cu malformati la inima, a suferit 3, interventi chirurgicale în care la ce-a dea 2 intervenție chirurgicala a fost nevoie sa ii bage stimulator cardiac care trebuie sa îl poarte toată viata, ea având nevoie de el toată viata.....ea fiind operata acum 4 ani prima intervenție chirurgicala
A doua intervenție a suferit-o acum 2 ani de la care a rămas cu stimulator cardiac,impantat in burtica și anul trecut a suferit ce-a de a treia intervenție chirurgicala pentru ca i sa desprins sonda de la inima și a trebuit operata de urgenta, ea în tot acest timp având gradul grav cu asistent personal și ieri la comisia de expertiza au trecut-o la gradul accentuat, ea având nevoie de asistent personal în continuare stric supravegheata pentru ca risca în orice moment sa i se desprinda sonda de la inima iarăși, eu vrea sa știu daca se poate face ceva sa revină la gradul grav, trebuie făcută contestație prin judecătorie și vrem sa știm dacă se mai încadrează la gradul grav copii cu stimulator cardiac?

Alte discuții în legătură

Copil cu malformatie congenitala ianuarie1234 ianuarie1234 Buna ziua ,am o prietena care are o fetita de 6 ani cu o boala cardiaca ;bloc antiventricular complet congenital,caz de o stimulare permanenta epicardica ... (vezi toată discuția)
Dupa 9 ani de incadrare in gradul 2 de handicap (accentuat) am fost schimbat la gradul 3 (mediu) OvidyuNicu OvidyuNicu Popa N. nascut pe data 31.05.1990 (Galati) cu diagnosticul de Stenoza Valvulara Pulmonara Congenitala, cod boala Q22 si Q23. - La varsta de 7 ani am suferit ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate dana iorga dana iorga buna ziua am virsta de 35 ani.anul trecut am suferit de doua interventii chirurgicale la coloana si la ambele articulatii ale soldului,suferind protezare la ... (vezi toată discuția)