avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Formular 010-ANAF/Declaratie de Inregistrare Fiscala
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Formular 010-ANAF/Declaratie de Inregistrare Fiscala

Buna ziua!Am o intrebare referitor la Formular 010-ANAF/Declaratie de Inregistrare Fiscala,pe care-l dam la infiintarea unei Asociatii de Proprietari.La cap. III,Alte date privind contribuabilul,pe randul 6,Forma de proprietate-Eu ma gandeam sa scriu proprietate comuna,dar vad ca in indicatiile date de ANAF scrie .....Se inscrie forma de proprietate conform nomenclatorului existent la sediul organului fiscal ANAF...or in acel nomenclator am gasit la foma de proprietate doar obsteasca.Sa scriu obsteasca ?
Altul nu vad in lista apropiat de proprietate comuna.
Ultima modificare: Luni, 22 Septembrie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Declaratie 010 inregistrare ong Stefy26 Stefy26 Buna seara! Am cateva nelamuriri legate de completarea declaratiei 010 pentru inregistrarea fiscala a unui ONG, daca ma puteți ajuta. 1. Ce completez la ... (vezi toată discuția)
Nedumerire/incepator: declaratia 100 si altele absynthe absynthe Buna ziua, ca incepator ma confrunt cu urmatoarea lipsa de informatie: Am infiintat un SRL neplatitor de TVA dar cu impozit pe profit, fara angajati, doi ... (vezi toată discuția)
Inregistrare sc la anaf bob02008 bob02008 Buna ziua, am un SRL-D cu domeniu de activitate comert cu jucarii. Sediul social il am intr-un judet iar punctul de lucru o sa-l infiintez in alt judet. Tocmai ... (vezi toată discuția)