avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Reziliere contract scoala privata
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Reziliere contract scoala privata

Buna ziua,

Am copilul inscris la o scoala privata, in anul 4, asadar, este de 3 ani si ceva in aceasta scoala. Vreau sa il retrag acum, dupa o luna de la inceperea scolii din motive personale. Am platit pana acum taxa de reinscriere si prima transa. Ar fi 9 transe de platit in total. In contract scrie ca daca il retrag acum, ar trebui sa platesc 50% din valoarea taxei scolare. Ce drepturi am din punct de vedere juridic, in asa fel incat sa nu platesc atat? Cunoasteti cazuri similare, s-a ajuns in instanta?

Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 22 Septembrie 2025
AndreeaAndrada, utilizator
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 16:26, 23 Septembrie 2025
depinde ce scrie in contractul pe care l-ati semnat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendarea contractului de studiu la facultate anul i natalia66 natalia66 buna! am o nelamurire. in vara, mai exact iunie 2015 m-am inscris la universitatea 1 decembrie 1918 alba iulia. am platit prima transa in valoare de 475 de ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de scolarizare BadeaDaniel BadeaDaniel Buna ziua ! Am fost studentul unei scoli post-liceale de asistenti medicali si in urma unor probleme aparute in scoala (urma sa se desfinteze) am luat ... (vezi toată discuția)
Recuperare diploma bac Alina Pop Alina Pop Buna ziua. Anul trecut in iulie m-am înscris la concursul de admitere al unei facultăți. Am intrat pe un loc cu taxa, am plătit prima transa de 800 de lei, ... (vezi toată discuția)