avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Șantaj? Manipulare ? Minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Șantaj? Manipulare ? Minori

Sunt împreună cu concubinul meu din septembrie 2024. El este însurat si are 3 copii . S-a despărțit de soție pentru ca l-a înșelat cu un vecin ,care le era prieten de familie. Însă divorțul nici acum nu s-a concluzionat.
Fosta soție, îl manipulează foarte mult cu copii. El ii iubește foarte mult , și ea știe acest lucru, și se folosește de copii sa îl facă pe el sa fie de acord cu pretențiile ei. În plus, îl amenință cu fapte din trecut . El este reabilitat, are un loc de munca stabil acum. Ea nu lucrează .
Lui ii este teamă de asemenea ca ea poate complica situația .Are dovezi cu , exemplu, accese de furie în casa ( niciodată nu a fost violent, agresiv cu ea) însă distrugea obiecte. Sau în trecut consuma substanțe.

Avocata a format cererea de divorț ca ea fiind mama denaturata , deoarece dovedit , nu ducea copii la școală zilnic , și a fost plecată 2 săptămâni de lângă copii, iar ei au stat acasă cu mama amantului ( o femeie roma, care nu avea un trecut normal) , de asemenea , noi ii dădeam 300e/ săptămână+ cumpărături dulciuri ,jucării, uneori haine trimise de noi și bunica. De Paști ne-am trezit ca copii aveau lumina închisă. Cerea tot mai mult , și când nu ii dădeam îl bloca 2-3 săptămâni fără sa ii dea copii. Am făcut ordonanță președintiala. Acum este un program stabilit.
Ea acum este foarte nervoasă pe înscrisurile pentru divorț . Și a amenințat ca o sa ii facă probleme.
Care sunt șansele? Este șansă să fie doar manipulare ?
Cel mai recent răspuns: Aleni , utilizator 12:49, 23 Septembrie 2025
Sunt cazuri încurcate.
Pot dura și 5 sau 8 ani.

Se manipulează asa cum ați observat.
Important este sa aibă legătură cu minorii.

București 2025
Va mulțumesc pentru răspuns. Are legătură cu copii asa cum s-a soluționat in urma ordonanței președintiale. Dar îmi este teamă să nu schimbe datele divorțului sau sa ii ofere ceea ce vrea fosta soție. Pentru ca lui ii este foarte teamă de ea , si da senzația ca vrea sa accepte orice condiție.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Sunt cazuri încurcate.
Pot dura și 5 sau 8 ani.

Se manipulează asa cum ați observat.
Important este sa aibă legătură cu minorii.

București 2025

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama in divort amenintata si hartuita Laura Vasiliu Laura Vasiliu Procesul de divort nu s-a terminat, fetita de 7 ani sta cu mine la noua adresa unde m-am mutat, custodia inca nu este dezbatuta. Tatal ei ma ameninta ca se ... (vezi toată discuția)
Amenintari prin sms-uri maryion maryion Buna ziua! Am revenit cu o noua problema. Am mai scris un subiect in legatura cu un divort in care sunt implicati 2 minori (6 si 3 ani) si un credit ipotecar ... (vezi toată discuția)
Despre siguranta copilului Iustina2 Iustina2 Sunt o mama divortata cu un copil de 2 ani fiind in custodie comuna,si sta la mine.....As dori sa stiu cum as putea sa obtin custodia exclusiva,ca sa pot sa il ... (vezi toată discuția)