avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 253 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... amenintari prin SMS-uri
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

amenintari prin SMS-uri

Buna ziua!
Am revenit cu o noua problema. Am mai scris un subiect in legatura cu un divort in care sunt implicati 2 minori (6 si 3 ani) si un credit ipotecar pana in 2032. Sotul adulterin nu isi recunoaste vina si considera ca nu are "famile si casa de stricat", dar nu renunta nici la amanta. Am incercat sa discutam, nu s-a ajuns la niciun rezultat. Am incercat sa vorbesc cu amanta (e-mail si SMS ca altfel nu am reusit) si ea a trecut la amenintari, gen: "pun golanii orasului sa te faca sa iti inghiti limba", "o pun pe mama sa te sune" "o sa il cunosti pe tata care e boxeur de performanta", etc. Acest week-end l-am petrecut impreuna cu sotul si copii in afara orasului si amanta neconsolata (pana acum isi petreceau sf de saptamana impreuna) a ramas singura dand telefoane si mesaje unui telefon inchis. In dsiperarea ei a avut o cearta puternica cu sotul meu si vazand ca nu a rezolvat problema pt ca el nu ii raspundea la telefon mi-a trimis mie niste mesaje (in nr. de 3) care m-au speriat, cu multe injuraturi: "de ce vreau sa bag cutitul in ea sa ii fur organele sa fac banuti? "te crezi mare criminala si ameninti ca tai si spanzuri?" "sa iti iasa din cap ca o sa fie cum vrei tu" . Eu nu stiu ce a vrut sa spuna cu aceste mesaji, nu i-am raspuns, dar as dori sa merg la politie sa depun o plangere ca eu cred ca nu este intraga la minte si imi este teama pt integritatea mea corporala. Eu nu i-am trimis mesaje cu amenintari, doar mesaje in care ii aduceam la cunostinta ca umbla cu barbatul meu, tata a 2 copii mici si am jignit-o ca urmare a faptului ca ea ma jignea, dar nu am amenintat-o. Ce ar trebui sa fac? Sa merg la politie sa depun o plangere? Unde ar trebui sa merg si in cat timp? Imi este teama.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: lylo , utilizator 12:12, 20 Iunie 2012
Buna ziua. va puteti adresa cu o plangere pentru amenintare la sectia de politie de care apartineti in termen de 60 de zile de la data la care ati luat la cunostinta de savarsirea infractiunii. (de la data la care ati primit mesajele).Va trebui sa aveti datele persoanei si adresa la care sa fie citata. Prezentati mesajele organului de politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere pentru jigniri si amenintari ContSters81546 ContSters81546 As dori sa stiu daca si unde pot depune o plangere impotriva amantei sotului (in prezent fost sot), am converastii salvate in e-mail in care aceasta m-a ... (vezi toată discuția)
Vreau sa stiu daca sunt obligat sa primesc un telefon care cica l-a primit stricat dupa ce l-am trimis pornit ungureanudaniel ungureanudaniel Am vandut acum 6-7 zile un telefon,replica de Samsung Galaxy S3(card,telefon+accesorii+cutie originala). Cumparatorul m-a sunat seara dupa ce l-a ridicat de la ... (vezi toată discuția)
Bună ziua am nevoie de ajutor într-o problema. am luat bani ... Andreeea15 Andreeea15 Bună ziua am nevoie de ajutor într-o problema. Am luat bani de la verișorul meu și tata a aflat, el est un om agresiv în general, de când a aflat am ... (vezi toată discuția)