avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Am un contract de prestări servicii cu o firma din ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Am un contract de prestări servicii cu o firma din Republica ...

Am un contract de prestări servicii cu o firma din Republica Moldova pentru predarea limbii engleze. Mi s-a recomandat sa fac pfa sau srl. Nu pot face pfa pt ca nu am diploma sau experienta pe engleza, iar srl mi se pare mult prea complicat. Ca persoana fizica neautorizata si sa imi declar eu venitul la anaf si sa plătesc contribuțiile si impozitul, am inteles ca e riscant, risc penalități. Atunci ce as putea face acum?

Alte discuții în legătură

Persoana fizica neautorizata fifi53 fifi53 Un SRL cu obiect de activitate in domeniul sanatatii .cum poate sa plateasca niste servicii medicale unei persoane fizice (medic)-trimestrial- .Se poate pe ... (vezi toată discuția)
Reparatie ivanvintilica ivanvintilica Cum se poate face o lucrare de instalatii la subsolul unui bloc cu o persoana fizica neautorizata, dar instalator de meserie? Plata se face din fondul de ... (vezi toată discuția)
Declaratii de depus la conventia civila cata1982 cata1982 Buna ziua, Ce formulare trebuie sa depun la ANAF pentru o conventie civila incheiata cu o pers fizica neautorizata in data de 1 februarie 2013. Precizez ca ... (vezi toată discuția)