avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1586 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Suntem casa de amanet si aplicam tva la marja
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Suntem casa de amanet si aplicam tva la marja

Buna ziua. Suntem casa de amanet si aplicam tva la marja (bunuri considerate second hand). Vanzarea se face doar catre persoane fizice si ca urmare folosim casa de marcat. Intrebarea mea este cum setam/utilizam casa de marcat pentru valoare tva avand in vedere ca se aplica tva la marja? TVA din declaratia 300 va trebui sa fie egal cu tva transmis on line de casa de marcat. Va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 24 Septembrie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Casa de amanet alina83g alina83g Am o casa de amanet si am inteles ca trebuie sa platesc tva doar la adaos in urma vanzarii de bijuterii second - hand, nu la toata cantitatea vanduta,daca ... (vezi toată discuția)
Firma vanzare it second-hand ganadrian ganadrian Buna ziua, Doresc sa infintez o firma de vanzare / prestare servicii in domeniul telecomunicatiilor (telefoane, calculatoare, monitoare, laptop-uri, ... (vezi toată discuția)
Tva in regim second hand criogenius criogenius Am si eu o nelamurire..... CEI care lucreaza in regimul second hand au de platit Tva dor pe diferenta dintre pretul de achizitie si cel de vanzare. Prin ... (vezi toată discuția)