avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... OMF 1140/2025 privind ALOP-ul cheltuielilor bugetare, ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

OMF 1140/2025 privind ALOP-ul cheltuielilor bugetare, care sunt ...

OMF 1140/2025 privind ALOP-ul cheltuielilor bugetare, care sunt modificarile substantiale fata de OMF 1792/2002?
Am vazut ca Anexa 1- nota de fundamentare inlocuieste formularul Propunere de angajare a unei cheltuieli,
Mi-as dori mai multe opinii pentru a interpreta corect modificarile legislative.
Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 25 Septembrie 2025
lacramiu75, utilizator

Alte discuții în legătură

Ordonantarea de plata adimiu adimiu Conform prevederilor Ordinului m.f. nr.1792/2002 rep., raspunderea pentru indeplinirea celor 3 faze ale executiei bugetare (angajare, lichidare, ordonantare) ... (vezi toată discuția)
Buget mariamocanu mariamocanu In bugetul anului 2012 conform art 104/legea 1 a invatamantului mi s-a aprobat la titl II ,,bunuri si servicii \" suma de 124000 lei numai pentru art .01 alin ... (vezi toată discuția)
Prelungire acord cadru institutii publice larysamat76 larysamat76 La incheierea de contracte subsecvente, o autoritate contractanta incheie un angajament legal numai in limita creditelor bugetare aprobate (ALOP). Situatia ... (vezi toată discuția)