avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1492 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Am o sora cu handicap accentuant neuropsihic, dar nu ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Am o sora cu handicap accentuant neuropsihic, dar nu are ...

Buna! Am o sora cu handicap accentuat neuropsihic, dar nu are acord si de insotitor. As vrea sa cumpar o masina si sa o inmatriculez pe ea, oricum eu sunt cel care o duce in stanga si in dreapta. Cel putin sa nu platesc impozitul pe masina si parcarile prin oras daca tot cheltui bani cu ea.
Am citit o absurditate "Procedura de înmatriculare auto pentru o persoană cu handicap".
Este oare adevarat ca, este nevoie de un certificat obținut de la un medic prin care să se ateste că persoana ce suferă de handicap este aptă pentru conducerea unui autovehicul?
Ultima modificare: Vineri, 26 Septembrie 2025
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto persoane cu handicap viliszabo viliszabo As dori sa stiu daca baneficiez de scutire de la taxa de mediu pt.autoturisme, mentionez ca am handicap gr.2 accentuat permanent ( amputatie mana dreapta ... (vezi toată discuția)
Persoane cu handicap - inmatriculare masina Danut_Gabriel Danut_Gabriel Buna seara, as dori si eu un raspuns concret! Am tot cautat prin lege dar nu prea am obtinut un raspuns sigur. Mama mea are certificat de handicap accentuat, ... (vezi toată discuția)
Taxa de prima inmatriculare only_me only_me Am cumparat o masina din Franta, inmatriculata 2005. Sotul meu este cu handicap de gradul II grav. Mentionez ca nu este handicap locomotor. Am vreo reducere ... (vezi toată discuția)