Am un CIM pe perioadă nedeterminată, dar la data de 07.07.2025 am depus o cerere de încetare a CIM cu acordul părților, începând cu 15.09.2025. În data de 31.07.2025 în urma unor investigații medicale am fost diagnosticat cu o afecțiune oncologică și din 01.08.2025 sunt în concediu medical fiind în curs cu ședințe de chimioterapie și la începutul lunii noiembrie urmează o intervenție chirurgicală majoră. Întrebarea mea este dacă se poate desface CIM cu data de 15.09, sau nu și dacă poate fi atacată în instanță decizia de desfacere a CIM.Mulțumesc.
In cazul suspendarii contractului individual de munca, se suspenda toate termenele care au legatura cu incheierea, modificarea, executarea sau incetarea contractului individual de munca, cu exceptia situatiilor in care contractul individual de munca inceteaza de drept.
Pensie caz de boala
DianaA27
Buna ziua,
Unchiul meu lucreaza ca asitent personal pentru o persoana cu handicap. A fost diagnosticat cu o serie de probleme medicale: epilepsie,discopatie ... (vezi toată discuția)
Concediu medical
sl2005
Buna ziua,
Sunt angajata cu contract de munca pe durata determinata si am concediu medical.
Doresc sa -mi raspundeti daca la expirarea contractului sunt in ... (vezi toată discuția)